Reglement

My kasteel, my rules

Transport:

Alle springkastelen kunnen gehaald of gebracht worden. transportkosten voor het brengen en ophalen kan je raadplegen bij het menu kasteelprijzen.

Een proper kasteel:

Een proper springkasteel is leuk om te krijgen. Wij sporen daarom onze klanten aan om zorgvuldig om te springen met onze kastelen, zodat ook de volgende huurder kan genieten van een prachtig springkasteel.

De Springprins behoudt het recht om een vergoeding te vragen voor het proper maken van het kasteel wanneer dat naar ons inzicht nodig zou blijken.

Veiligheid:

Het is aangewezen om alle instructies te volgen die U worden meegegeven. In het kader van de veiligheid is het aangewezen om het springkasteel bij gebruik door minderjarigen te superviseren door een volwassene. Als U meer informatie wenst, kan U ons steeds contacteren.

Schade:

Bij schade aan het springkasteel of bijhorende toestellen en materialen bent U als huurder verantwoordelijk voor het vergoeden van de herstelling. Kijk dus altijd zeer goed na, voor aanvang van uw evenement, of het springkasteel volledig in orde is. Mocht U merken dat er iets mis is voor het evenement, kan U ons steeds contacteren en zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing. Het is best om preventief een aantal acties te ondernemen:

  • Geen schoenen gebruiken in het springkasteel.
  • Geen scherpe objecten meenemen in het springkasteel.
  • Plaats het springkasteel op een vlakke ondergrond.
  • Zorg voor aangepast vervoer voor transport van het springkasteel.
  • Lees alle instructies grondig.

Ongevallen:

De Springprins is niet verantwoordelijkheid voor ongevallen op het springkasteel tijdens uw huurperiode. U kan steeds bij uw verzekeraar terecht voor een gepaste verzekering.